"Markeret" uden muskler?

Er proteinbarer kun for “de store drenge”?

Proteinbarer? Er okay! De indeholder gode mineraler, vitaminer og proteiner. Men pas på med at spise dem som snack. De indeholder nemlig også en del kalorier, som man selvfølgelig skal være opmærksom på: men en del af de kalorier er altså 20 gram ren protein, som man ikke får i mange andre madvarer. Og så smager de jo fantastisk! Bedre end en marsbar, som vi sammenligner med i videoen nedenunder.

En del tror, at proteinbarer ”kun er for de store drenge”. Det er de altså ikke. Med ”store drenge” menes der drenge, der træner meget, og der er selvfølgelig ingen tvivl om, at de skal indtage mange flere kalorier end kvinder, der træner moderat. Og de store drenge kan derfor tillade sig at spise flere proteinbarer end os. Men prøv at sammenlign nærings- og kalorieindholdet i en proteinbar (typisk omkring 300 kcal) med diverse andre snackbarer eller madvarer og find ud af: at en proteinbar slet ikke så slem endda!

Videoen blev publiceret på navisen.dk og kan også ses her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Markeret" uden muskler?